неділю, 12 жовтня 2014 р.

Дякую за відгук!

Перший тиждень Гіперчану пройшов навіть краще, ніж я думав - лише один раз запостили три картинки з ЦП. Те, що Гіперчан працює вже тиждень, означає, що він з'їв грошей більше, ніж коштує хороша шоколадка - звісно, якщо вона не імпортна.
Ці величезні витрати сталися не дарма - завдяки усим тим безстрашним безосам, які зайшли на сайт і мужньо висловили свої думки, тепер я добре розумію, що потрібно зробити з Гіперчаном і зможу знайти собі джерело сублімації на цілий місяць. Але перед тим, як створити новий, ще більш вражаючий, ще більш приголомшливий Гіперчан 2.0, мені хотілося виправити баги у Гіперчані 1.0 - виправити всі оті дуже прикрі та безглузді баги, які у мене вийшло знайти лише з вашою допомогою. Усі недолугості інтерфесу, які не є функціональними багами, також будуть виправлені, але потім.
Повний список виправлених багів завжди можна прочитати у ченджлогу. Для тих, кому ліньки клікати на посилання, продублюю список тут:

* Виправлено ситуацію, коли неможливо було почати перший етап вставлення відео.
* Виправлено вставлення посилання на повідомлення після кліку.
* Виправлено оновлення тріду кнопкою «Оновити трід».
* Виправлено орфографічну помилку на головній сторінці (дякую грамарнаці-куну).
* Виправлено ситуацію, що призводила до падіння сервера сповіщень.
* Виправлено виведення пустих тем трідів.
* Виправлено уразливість, що дозволяла вставити символ «<» у розмітку повідомлення.
* Виправлено ситуацію, коли апдейти з виправленнями могли дійти до користувачів з затримкою або не дійти взагалі.
* Виправлено неправильний запис часу.
* Виправлено ситуацію, коли попередній перегляд повідомлення не з'являвся, якщо повинен був з'явитися під час зникнення попереднього перегляду іншого повідомлення.

2 коментарі: